Meny
Kundvagn 0

Kundservice

Om oss
Rebel Gaming säljer dator- och tv-spel snabbt och enkelt på Internet.

Digital leverans
Spelnycklar levereras digitalt till den e-postadress du registrerat vid beställningen, leverans sker inom 24 timmar efter köp.

Priser
Alla priser är inklusive moms. Rebel Gaming reserverar sig för prisändringar, lagerförändringar och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser.

Åldersgräns
För att handla på Rebel Gaming måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillåtelse.

Ångerrätt digitala varor
Vid köp av digitala produkter finns till skillnad från fysiska varor ingen ångerrätt. Detta gäller samtliga produkter som skickas automatiskt i samband med ett köp. Enligt konsumentlagen gäller inte ångerrätten då produkten på grund av sin karaktär inte kan återlämnas då den anses förbrukad i och med leveransen. Du har däremot alltid rätt att ångra dig om du gjort en förhandsbokning och du ännu inte mottagit produkten.

Garanti och reklamation
Rebel Gaming erbjuder 12 månaders funktionsgaranti på samtliga varor. Vi tar inget ansvar för eventuella ändringar som görs i respektive utgivarplattform, exempel på ändringar är uppdateringar som utgivaren gör för spelen. Om du vill reklamera en trasig produkt, kontakta kundservice på support@rebelgaming.se

Förhandsbokningar
Notera att betalningen görs direkt i samband med förhandsbokningen. Detta påverkar dock inte din rätt att ångra köpet innan du mottagit produkten. Leveransen sker på releasedagen.

Vid en eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.


Kontakta oss
Hör av dig till vår kundservice på support@rebelgaming.se så hjälper vi dig!